Hrvatska reprezentacija sjedeće odbojke traži nove snage!

Ovog vikenda se održao posljednji ovosezonski trening Hrvatske ženske reprezentacije sjedeće odbojke u Martijancu kraj Varaždinu. Osim ekipe, treningu se pridružio i zaigrao profesor tjelesnog odgoja Davor Vuk u OŠ Martijanec.


Za Hrvatsku žensku reprezentaciju u sjedećoj odbojci nema odmora. Ovog vikenda su se okupile na ljetnom treningu u OŠ Martijanec pod vodstvom izbornika Branimira Andrušića. Reprezentacija i sljedeću sezonu, koja započinje u listopadu, igra Hrvatsku ligu u sjedećoj odbojci, ravnopravno s 14 muških klubova koliko ih postoji u Hrvatskoj. "Igranje u ligi odlično je zbog uigravanja s obzirom na to da dolazimo iz različitih dijelova Hrvatske i ne treniramo skupa, već u matičnim muškim klubovima, a od jeseni osim lige očekuju nas i pripreme za nadolazeće Europsko prvenstvo u sjedećoj odbojci" rekla nam je kapetanica Andreja Giba.

Također ovom prilikom reprezentacija poziva sve zainteresirane za sjedeću odbojku da se jave Andreji Giba jer sve što trebaš je volja i želja da postaneš dio ove predivne odbojkaške obitelji!



Prije samog treninga djevojke su se zahvalile ravnateljici OŠ Martijanec, Sonji Huzjak, na ustupanju dvorane za trening. Na treningu su bile prisutne Sanja Soldo (Osijek), Vlatka Špoljarić (Garešnica), Zora Herceg (Zagreb), Ružica Modrić (Zaprešić), Romana Bulj (Sinj), Sanja Mutavdžija (Sisak), Sindy Budimir (Zagreb), Lana Rosić (Martijanec) i Andreja Giba (Zagreb).



Anja Mihaljević