Nagradna igra: osvoji poklon paket iznenađenja!


Dragi naši, iako je vrijeme božićnog darivanja službeno prošlo, tim koji se krije iza projekta Mogu sve odlučio vam je uljepšati početak ove 2014.! 
Naime, od današnjeg dana kreće naša nagradna igra! Sudjelovati mogu apsolutno svi, a sve što trebate napraviti je 'shareati' ovu fotku (i ako već niste postati naš novi fan)! Pobjednika ćemo razveseliti poklon paketom koji smo u suradnji s LE Prase napunili brojnim iznenađenjima! 

U nastavku možete pročitati pravila nagradne igre.
Članak 1. – Tvrtka i sjedište priređivača
 Priređivač nagradne igre je "Mogu sve", udruga u nastajanju. Adresa: Zagreb, Lepušićeva 6.

Članak 2. – Naziv nagradne igre, vrijeme i mjesto održavanja
 Naziv nagradne igre je : „MOGU SVE & LE PRASE“. Nagradna igra održat će se u vremenu od 6.1 2014. do 6.02.2014. godine.

Članak 3. – Svrha nagradne igre
 Svrha nagradne igre je promidžba projekta "Mogu sve" i povećanje broja fanova.

Članak 4. – Uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri
 Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je lajkati Facebook stranicu www.facebook.com/mogusve2013 i podijeliti navedenu sliku. Svaki lajk ulazi u bubanj za nagradnu igru, počevši od 1571. Od tog se lajka računaju dobitni lajkovi.

Članak 5. – Pravo sudjelovanja
 Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim "Mogu sve" tima i članova njihove uže obitelji.

Članak 6. – Nagradni fond
 Nagrada je Mogu sve i Le Prase poklon paket iznenađenja.

Članak 7. – Izvlačenje imena dobitnika nagrada i kontrola izvlačenja
 Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 6. 2. 2014.

Članak 8. – Objava rezultata izvlačenja
 Rezultati izvlačenja nagradne igre biti će objavljeni 6. 2.2014. na internet stranici priređivača nagradne igre www.mogu sve.org i na Facebook stranici.
Dobitnici nagrada bit će obaviješteni e-mailom, pismenim ili telefonskim putem o osvojenoj nagradi, te o načinu preuzimanja nagrada. U slučaju da priređivač nagradne igre nije uspio kontaktirati dobitnika nagrade, pokušat će ga kontaktirati u roku od trideset (30) dana od dana izvlačenja na broj telefona o kojemu je dobitnik izvijestio Priređivača pri sudjelovanju u nagradnoj igri. Ukoliko se ne uspije stupiti u kontakt s dobitnikom nagrade do 6.03.2014. god.,dobitnik gubi pravo na nagradu. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri dobitnik pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja.

Članak 9. – Identifikacija dobitnika nagrada
 Svi dobitnici dužni su svoj identitet, prilikom preuzimanja nagrada, potvrditi vlastitom osobnom iskaznicom ili osobnom iskaznicom jednog od roditelja ili staratelja. Maloljetnik može postati dobitnik i preuzeti nagradu pod uvjetima određenima zakonom i pod uvjetom da njihovi roditelji ili staratelji prihvate takve nagrade i postupe u skladu s pravilima ove nagradne igre.

Članak 10. – Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradne igre
 Sudionici nagradne igre bit će upoznati s pravilima nagradne igre putem objave na internet stranici priređivača nagradne igre na www.mogusve.org i Facebook stranici www.facebook.com/mogusve2013, 6.1.2014.

Članak 11. – Pogreške u sudjelovanju
Korisnik koji je ispunio svoju zadaću za sudjelovanje u nagradnoj igri mora podijeliti zadanu sliku i (ako već nije) lajkati Facebook stranicu. Ukoliko korisnik jedno od tog dvoje nije napravio, smatra se da nije ispunio uvijete za sudjelovanje u nagradnoj igri.
Ni u kojem slučaju neće biti podijeljen veći broj nagrada od specificirane količine iz članka 6. ovih pravila. Priređivač nagradne igre ne snosi nikakvu odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene pošiljke. 

Članak 12. – Prava na objavu i vlasništvo medijskog sadržaja 
Sudionici su suglasni da ako postanu Dobitnici neke od nagrada, njihovo ime, adresa, fotografija i snimljeni materijal Priređivač može koristiti u promidžbene svrhe putem svih medija bez naknade.Također, Priređivač zadržava sva prava na objavu i vlasništvo medijskog sadržaja koji proizlazi iz uručenja nagrada dobitnicima. Dobitnik je obvezan u potpunosti surađivati s Priređivačem u vezi s kreiranjem i objavom medijskog sadržaja proizašlog iz nagradne igre i u vezi s nagradnom igrom.

Članak 13. – Mogućnost prekida nagradne igre
Nagradna igra može se prekinuti jedino u slučaju više sile.