RAZLIKA NA ZLATNIM NOTAMA


Na ovogodišnjem festivalu zabavne glazbe Zlatne note u Križevcima, koji će se održati 14. prosinca nastupit će bend Razlika sa svojom pjesmom „Sada znam“. Za prvi autorski uradak nedavno su snimili i video spot.


Video spot pogledajte ovdje.

Razlika je rock bend koji izvodi pjesme domaćih grupa kao što su Divlje jagode, Crvena Jabuka i Opća opasnost, a u skoroj budućnosti nada se objavi albuma prvijenca za koji su dosad snimili pet pjesama. Grupu tvore mladi ljudi, kreativci s nedostatkom vida, ali velikim osjećajem za note i glazbu.

Imamo još jednu zanimljivu informaciju za sve koji se bave glazbom ili žele početi. Naime, Matija Podravec, osnivač grupe i gitarist benda, nedavno je napustio bend i odlučio krenuti u drugom smjeru, pa tako Razlika traži novog virtuoza na gitari. Ukoliko smatrate da ste baš vi ono što im trebate javite im se na službenu facebookstranicu.

Na festivalu će se predstaviti izvođači i autori sa vlastitim novim skladbama, a cjelokupan prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci. Ulaznice se mogu kupiti u Art Rock Caffeu i Turističkom uredu po cijeni od 30 kuna. Cijena nije velika, a skupljen novac uvelike će pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

Kim Končar