Traže se volonteri za sportsko natjecanje "Naše pravo na sport"


Centar za edukaciju i savjetovanje „Sunce“  traži volontere za natjecanje "Naše pravo na sport" koje je namijenjeno djeci s teškoćama u razvoju, a koje će se održati 27. rujna na zagrebačkome bazenu Mladost.
 

Sportsko natjecanje pod nazivom "Naše pravo na igru i sport" organizirano u sklopu projekta „Moje pravo na igru i sport“ jest program koji pruža bogate i raznovrsne aktivnosti  za djecu s teškoćama u razvoju i za njihove obitelji. 

Natjecanje za djecu s teškoćama u razvoju provodi se u partnerstvu sa web portalom Rekreacija.hr u sklopu Move week-a 2014 čiji je cilj postići više od 100 milijuna tjelesno aktivnih građana u Europi do 2020. godine. Isto tako, ovo natjecanje predstavlja jedinstvenu priliku na kojemu djeca s teškoćama u razvoju u dobi od 5 do 14 godina mogu pokazati što su sve naučila i savladala tokom tekuće godine.

Volonteri će biti angažirani na sljedećim aktivnostima: pomoćni suci, zapisničari, organizatori, spasioci u bazenu, redari, osobni asistenti djeci s teškoćama u razvoju, sportski animatori za djecu s teškoćama kada se čeka na red za likovne, kreativne i sportske aktivnosti, volonteri za traženje donacija i sponzora, čistači, poslužitelji/konobari, voditelji na mikrofonu te na ostalim aktivnostima. Osim toga, volonteri će na organiziranim sastancima saznati više informacija o samom projektu te će im biti podijeljeni poslovi i dužnosti.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani na e-mail: bozica.krizanic@ti-si-sunce.hr ili na 092/1710-140,  a detaljan program i više informacija o samom projektu  možete pogledati ovdje. 




                                                                                                    Andreja Đurđina