Pomozimo Vesni Ravenšćak!


Pozivamo Vas da se odazovete na testiranje krvi za registar koštane srži u Zakladu Ana Rukavina. Svakim danom u KBC Rebro od 8 do 14 sati i spasite nekome život!


Zagrebačka glumica Vesna Ravenšćak svoj je život posvetila glumi, aplauzima, te je bezbroj puta nasmijala publiku do suza, a sad se u koštac ulovila s opakom bolešću – leukemijom. Najpoznatija po ulogama u nezavisnim mjuziklima „Footlose“ i „Crna kuća“, ova uvijek vedra i nasmijana glumica ovih se dana uputila na KBC Rebro kako bi pobijedila bolest. 

U suradnji s liječnicima i zakladom Ane Rukavine krenula je u potragu za odgovarajućim donorom koštane srži koji joj može spasiti život. Vesnini prijatelji i kolege pozivaju sve ljude da dođu na testiranje krvi za registar koštane srži u Zakladu Ana Rukavina, u KBC Rebro, svakim radnim danom od 8 do 14 sati. 

Ne treba doći na tašte, ništa ne boli i postupak je kratak i jednostavan, a s tih nekoliko kapljica krvi nekome možete spasiti život! Pomozimo Vesni da što prije stane na daske koje život znače i namami smješak na lica svima u publici onako kako samo ona zna.

Izvor: scena.hr

Kim Končar