Hrabra Nataša može sve!


Da je snaga volje jača od svega pokazuje primjer mlade košarkašice Nataše Kovačević.

Naime, Nataša je u rujnu doživjela prometnu nesreću koja joj je promijenila život iz temelja. Amputirana joj je lijeva noga, no to za nju ni u jednom trenutku nije predstavljalo kraj.
 

Podsjetimo, Nataša je sa svojim klubom Gyora putovala na prijateljsku utakmicu u Mađarsku. Autobus je sletio s ceste pri čemu su direktor i trener kluba poginuli, a mlada košarkašica ostala je bez lijeve noge do koljena.

Nakon samo 50 dana od operacije Nataša je ustala iz bolničkog kreveta, uzela loptu u ruke i ponovo stala na teren koji joj život znači. Ljubav prema košarci jača je od svega. Iako je svjesna da je profesionalna karijera iza nje, ona ne gubi volju za životom i optimističan pogled na budućnost. 

Profesionalnu karijeru košarkašice planira zamijeniti fakultetskim obvezama. Uz fakultet informatike i računarstva koji trenutno studira, želja joj je upisati još jedan fakultet u području sporta. Košarka će joj jako nedostajati no zna i sama da mora prihvatiti trenutnu situaciju i krenuti dalje. Oporavak trenutno ide dobro, no pred Natašom je još jedan veliki izazov. Ugradnja proteze i prilagodba na nju tek ju čeka. Vjerujemo u Natašu i njen uspjeh jer je pokazala da može!


Nadamo se da će Vas ova priča potaknuti da preispitate svoje mogućnosti. Vjerujte u sebe! Imajte vjeru u svoje sposobnosti! Bez skromnog, ali razumnog povjerenja u svoje vlastite snage ne ​​možete biti uspješni ili sretni.( Norman Vincent Peale)



Izvor fotografije: Facebook 

Mia Buva